ישראל ממוקמת רביעית בעולם בצריכת הבשר לנפש. הדירוג הגבוהה נובע בין היתר מהצריכת הממוצעת של בשר העוף (57.7 ק"ג), שבה היא במקום ראשון בעולם. בנוסף, צריכת בשר בישראל עלתה בכ-50% בין השנים 2015-1993. צריכת הבשר הממוצעת לנפש בישראל עומדת על 16.3 ק"ג בשר בשנה, כ-1.35 ק"ג בשר בחודש.
רק בשנה האחרונה חלה עלייה של כ- 4% בצריכת הבשר בקרב הישראלים.
הרכב הצריכה של בשר בקר בישראל עומד על 53% בשר קפוא מיבוא, ו-47% בשר בקר טרי שגם רוב רובו מיובא לישראל היות שהגידול המקומי אינו מספק את הביקוש.
אנו בתגד מזון מייצגים מספר חברות מובילות בעולם המספקות מענה לכל השלבים בהליך היצור לבשר: