תעשיית הבשר

תעשיית הבשר

ישראל ממוקמת רביעית בעולם בצריכת הבשר לנפש. הדירוג הגבוהה נובע בין היתר מהצריכת הממוצעת של בשר העוף (57.7 ק"ג), שבה היא במקום ראשון בעולם. בנוסף, צריכת בשר בישראל עלתה בכ-50% בין השנים 2015-1993. צריכת הבשר הממוצעת לנפש בישראל עומדת על 16.3 ק"ג בשר בשנה, כ-1.35 ק"ג בשר בחודש.
רק בשנה האחרונה חלה עלייה של כ- 4% בצריכת הבשר בקרב הישראלים.

הרכב הצריכה של בשר בקר בישראל עומד על 53% בשר קפוא מיבוא, ו-47% בשר בקר טרי שגם רוב רובו מיובא לישראל היות שהגידול המקומי אינו מספק את הביקוש.

אנו בתגד מזון מייצגים מספר חברות מובילות בעולם המספקות מענה לכל השלבים בהליך היצור לבשר:

  • פריסה
  • מערכות אריזה
  • מערכות אריזה ומשטוח
  • מערכות שינוע

בין החברות אותן אנו מייצגים ניתן למצוא את:

נגישות